Joshaidas

Kennel Joshaidas,   Japanese chin ja Pomeranian kasvatusta |  Salo

Kennel Joshaidas kasvattaa japanese chinejä päärotuna Salossa. Ajoittain myös Pomeranian ja Chihuahua pentuja. Kasvatustyötä vuodesta 1988. Pyrimme kasvattamaan terveitä rotumääritelmän mukaisia pentuja niin ihaniksi lemmikeiksi kuin myös näyttely-ja muihin harrastuksiin.

Olemme vuosien varrella saavuttaneet lukuisia palkintoja koirillamme, joista parhaimpana Kennelliiton myöntämä Vuolasvirta-palkinto vuonna 2000 Japanese Chinien menestyksekkäästä kasvatustyöstä.

Kasvateistamme 24 on saavuttanut vähintään FI MVA-tittelin, myös muita titteleitä olemme saavuttaneet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Viimeisin titteli  JMV-14 kasvatillemme Joshaidas Yoriko.

Pentuja tarjolla ajoittain terveystarkastetuista ja näyttelyssä palkituista vanhemmista.

Kennelimme ajankohtaisista asioista voit lukea blogistamme.

The kennel Joshaidas breeds Japanese chins and Pomeranians in Salo, Finland. We have a long experience in successful breeding, and we offer puppies abroad as well – contact us and ask for more information!

Myös eläintarvikkeet Someron liikkeestämme

Eläintarvikeliike Joshaidas palvelee asiakkaitaan Somerolla. Laajasta valikoimastamme löydät ruuat ja tarvikkeet koirille, kissoille, jyrsijöille, linnuille sekä kaloille. Tule tutustumaan monipuoliseen myymäläämme!

Ota meihin yhteyttä! »